Scouting labelterrein Achter 't Heezerenbosch ligt hemelsbreed maar enkele kilometers ten zuiden van Eindhoven. Het terreinn is prima bereikbaar met openbaar vervoer, auto of fiets. GPS coördinaat van de ingang van het kampterrein: N 51º22.180 E 005º32.096.

Openbaar Vervoer:

Trein:
Neem de trein naar station Heeze. Van daar is het ca 3 km lopen.

Looproute vanaf station Heeze:
Het labelterrein ligt op ongeveer 3 km van het station. Vanaf het perron de rechter uitgang, de Leuren in. Op T splitsing links de Ambachten in, overgaand in de Ten Borghwardlaan. Rechtdoor het voetpad volgen. Dan rechts en na ongeveer 200 meter eerste verharde weg links.
Dan eerste pad rechts, het Schaverspad in. Bij verharding rechtdoor Heezerenbosch in en deze doorlopen tot voorbij de camping, de verharde weg gaat over in een zandpad met fietspad. Fietspad volgen. Na ongeveer 500 meter ligt het terrein aan de rechterhand.

 

Fiets:

Het kampterrein is goed per fiets te bereiken. Vanuit diverse richtingen zijn fietspaden aangelegd. Het terrein ligt direct bij fiets-knooppunt 52. Zie de website fietsrouteplanner.
Vanaf Fietsknooppunt 52 het onverharde pad naar het zuidoosten, over de oude spoordijk, het bos in volgen. Na 300 meter vindt je de kampstaf aan je rechterhand.

 

 

 

Auto:

  • Gebruik je navigatiesysteem om naar de kruising van 'Muggenberg' en 'Oudemolen' te reizen in Heeze (postcode 5591 TN)
  • Volg vanaf hier de ANWB borden van de camping 't Heezerenbosch. Rijdt de camping voorbij.
  • Verharde weg gaat over in zandpad, met naastgelegen fietspad.
  • Na ongeveer 500 meter, ligt het terrein aan je rechterhand.